Rozenbottel Producties

Over Michelle Roos

Sinds 2015 werk ik onder de naam Rozenbottel Producties als freelancer op het gebied van marketing en publiciteit, projectmanagement en fondsenwerving, voornamelijk in de culturele sector.

Mijn passie voor cultuur ontstond al vroeg en resulteerde in de droom om ooit theaterprogrammeur te worden. Ik ging Vrijetijdsmanagement studeren (NHTV Breda) en werkte voordat ik freelancer werd enkele jaren in loondienst als publiciteitsmedewerker voor een impresariaat, diverse theaters en een centrum voor kunsteducatie. Na enkele jaren verbreedde ik mijn horizon richting sponsoring en fondsenwerving. Doordat ik 'aan beide kanten van de tafel' werkzaam ben geweest, ken ik zowel het perspectief van artiesten en producenten als dat van theaters en culturele instellingen.

Wat mij boeit is hoe cultuurparticipatie je leven kan verrijken. Vanaf hele jonge leeftijd eigenlijk tot aan je dood, als je er maar mee in aanraking komt. Mijn persoonlijke drive is om zoveel mogelijk mensen met cultuur in aanraking te brengen. Om zo mijn steentje bij te dragen aan de verrijking van hun leven.

Mijn talenten en enthousiasme zet ik dus graag in voor jouw organisatie of evenement. Neem een kijkje in mijn portfolio, bekijk mijn CV op Linkedin of neem voor meer informatie of een kop koffie gerust contact op.

Hartelijke groet,

Michelle Roos
Rozenbottel Producties

P.S. de droom om ooit theaterprogrammeur te worden heb ik nog steeds :)