Rozenbottel Producties

Over Michelle Roos

Op mijn vijftiende droomde ik ervan om theaterprogrammeur te worden. Ik ging na het VWO vrijetijdsmanagement studeren aan de NHTV (tegenwoordig BUas) in Breda en werkte daarna enkele jaren bij een impresariaat en verschillende theaters. In 2014 besloot ik te gaan freelancen.

Sindsdien heb ik voor veel verschillende organisaties en projecten in breed cultureel veld mogen werken. Met name op het gebied van marketing en communicatie en in coördinerende rollen. Zie ook mijn portfolio. Na zoveel jaar ben ik toe aan een andere focus. De marketing achter me laten en mijn organisatietalent weer de ruimte geven! Dus ga ik verder als freelance projectleider, procesmanager en verken ik de weg naar de zakelijke leiding. Ook blijf ik beschikbaar voor tekstredactie. De culturele sector is nog steeds mijn thuis. Maar ik ben ook nieuwsgierig naar het sociale domein. Wie weet!

Geel en groen

In teams blend ik altijd lekker snel in en ga dan vol enthousiasme aan de slag. Op de kleurenkaart vind je mij terug in een combinatie van geel en groen. Ik heb een scherp analytisch vermogen en een goed strategisch inzicht. Ik ben positief kritisch ingesteld en durf daarmee ook de moeilijke vragen te stellen. Ik houd van draagvlak creëren en ben communicatief sterk. Ik werk gestructureerd en vanuit een helicopterview. Ik help anderen ook graag om overzicht en structuur te creëren. Ik ben betrokken en werk graag samen, maar kan ook prima zelfstandig uit de voeten.

En verder

Samen met mijn vriend Krijn en onze twee(ling) dochters Pien en Noa woon ik in Haarlem. In mijn vrije tijd ga ik graag sporten (badminton), de natuur in, tuinieren, spelletjes doen, lezen, bakken (koek, cake, taart) en nieuwe plekken ontdekken in binnen- en buitenland. Ook doe ik veel vrijwilligerswerk binnen de badmintonvereniging. En natuurlijk geniet ik van mooie films, theatervoorstellingen, concerten, series en documentaires.

Koffie?

Mijn talenten en enthousiasme zet ik graag in voor jouw project of organisatie. Neem een kijkje in mijn portfolio, bekijk mijn CV op Linkedin of neem voor meer informatie of een kop koffie gerust contact op.

Hartelijke groet,

Michelle Roos
Rozenbottel Producties