Rozenbottel Producties

Marketing & publiciteit

Zoek je tijdelijk een paar extra handen in je team? Of heb je een project liggen dat je het liefst uit handen geeft aan iemand die daar zelfstandig mee aan de slag gaat? Regelmatig verzorg ik marketing en publiciteit van A tot Z voor evenementen, theaterproducties, en culturele organisaties. Maar ook voor minder structurele opdrachten kun je bij me terecht. Denk aan het ontwikkelen van een folder of brochure, het schrijven van een persbericht of marketingcommunicatieplan en zelfs een bid book behoort tot de mogelijkheden.

Projectmanagement

Meer op zoek naar een spin in het web die alles voor je regelt, het overzicht bewaart en daarbij ook nog de begroting bewaakt? Ook dan ga ik graag voor je aan de slag. Ik hou van heldere communicatie, samenwerken met gebruik van ieders kwaliteiten en een duidelijke planning en budgettering.

Sponsor- & fondsenwerving

Wat sponsor- en fondsenwerving betreft kan ik met je sparren over een sponsorstrategie, het opzetten van een vriendenvereniging of de aanpak van je sponsorwerving. Ook schrijf ik met veel plezier je fondsaanvragen. Als de inhoud van je project goed zit, ga ik mijn uiterste best voor je doen.