Rozenbottel Producties

It's a wrap!

Februari 2016

Twaalf intense dagen vol sponsorevents, borrels, filmtickets, award ceremonies, bewijsexemplaren, verzoekjes en natuurlijk films, exposities en nog veel meer films zitten erop! Wat was het gaaf om de 45ste editie van het International Film Festival mee te mogen maken! De opening, met de aanwezigheid van de Koningin... het slot met de film _The Childhood of a leader _met live muziek van een orkest, en alles daar tussenin. Iedere keer bleek het nog weer groter dan ik dacht. Wil je even meegenieten? Bekijk het filmpje in mijn portfolio.

Tot 1 april blijf ik nog bij IFFR werkzaam om de verantwoordingen te schrijven voor de fondsen die we toegekend hebben gekregen en mijn werkzaamheden over te dragen.

Inmiddels komen ook mijn werkzaamheden voor Haarlem Marketing echt van de grond. Momenteel ben ik bezig met de doorontwikkeling van een winkelconcept en het updaten van diverse folders, waaronder een aantal wandelroutes door de stad.

Tot slot kreeg ik onlangs het bericht dat het Haarlem Cultuur Festival is genomineerd voor de Haarlemse Evenemten Veer! Voor deze aanmoedigingsprijs zijn we genomineerd samen met Schalkwijk aan Zee en Take me to church. Op 17 maart is de uitreiking in de Lichtfabriek. Tot die tijd dus even duimen!